Naomi Larocque, Fashion Is My Religion, Hotel Sofitel, brunch
There’s a real thing about brunch… I love to brunch and so does everybody! Am I right?
Brunches are for me, every Sunday, with friends and family, and they usually are one of a kind big and opulent meal! I love it! I love it! I love it!I literally dream about brunching. I think about what I’m gonna eat and I cannot wait to enjoy the tasty Sunday meal. I love it so much it’s basically on my mind the entire week, until the next Sunday. I think about brunch everyday!

And this might be excessive, but honestly, who doesn’t like to eat one amazing meal, surrounded by your loved ones? Brunches are my favorite!

As you know, Rose and I had the chance to do a Staycation at the Hotel Sofitel and also cook some amazing pastries with Roland Del Monte.

Before actually getting hands-on, the Chef thought it was crucial for us to enjoy a perfect meal at the Restaurant Renoir (the Hotel‘s restaurant). Obviously, it is always best to cook with a full stomach (otherwise, you would want to taste everything and it wouldn’t be productive) – and yes, I am one little glutton person!

When we sat down to have breakfast, we did not expect what was about to come at our table.

First, the perfect lattes, the fresh orange juice and the chocolate croissants. Then, the eggs benedictine, the waffles and the fruit cups, all concocted with local products.

No need to tell you Rose and I were full after this wonderful meal! And since we were staying at the Hotel Sofitel for the next 24h, I was very much (and probably way too much) excited for our breakfast meal of the following day. I mentioned my excitement for the upcoming brunch once for every hour we stayed at the Hotel… ask Rose… it’s a true story!

Photos by ROSE GAUTHIER
 Fashion Is My Religion, Hotel Sofitel, brunch, breakfast
Il y a vraiment quelque chose de spécial avec le brunch… J’adore bruncher et ce, comme tout le monde! J’ai raison et vous le savez!
Les brunchs sont pour moi, de grands repas opulents ayant lieux tous les dimanches, en compagnie de ma famille et amis. Et j’ADORE le brunch! J’adore ça, j’adore ça, j’adore ça!

Je rêve au brunch. Littéralement. Je pense à ce que je vais pouvoir y manger et l’attente jusqu’au dimanche suivant devient infernale. Je pense au brunch TOUS LES JOURS!

Et c’est une attitude tout à fait excessive, mais l’idée de déguster un repas savoureux, entourée des gens que j’aime est trop belle pour sortir de mes pensées. J’adore le brunch!

Comme vous le savez, Rose et moi avons eu la chance de passer un petit séjour à l’Hôtel Sofitel et nous avons également été cuisiner des pâtisserie avec Roland Del Monte.

Avant de se mettre la main à la pâte, le Chef a cru qu’il était crucial pour nous de profiter d’un parfait déjeuner au Restaurant Renoir (le restaurant de l’Hôtel). Évidemment, c’est toujours une bonne idée de cuisiner le ventre plein (autrement, on voudrait toujours goûter à tout et ce ne serait pas productif) – et oui, je suis une petite personne très gloutonne!

Quand nous nous sommes assises pour le petit déjeuner, nous ne nous attendions pas à ce qui allait arriver sur la table.

Tout d’abord les parfaits cafés au lait, le jus d’orange frais et les chocolatines. Ensuite, les œufs bénédictines, les gaufres et les coupes de fruits, le tout fait à partir de produits locaux.

Pas besoin de vous dire que Rose et moi étions bien repues avec ce repas de rois! Et comme nous restions à l’Hôtel Sofitel pour les prochaines 24h, j’ai vraiment (et probablement beaucoup trop) excitée à l’idée de pouvoir déguster le brunch à nouveau le lendemain matin! J’ai mentionné mon excitation quant à notre future brunch au moins une fois par heure passée à l’Hôtel … Demandez à Rose : c’est un fait réel!

Naomi Larocque, Fashion Is My Religion, Hotel Sofitel, brunch
Fashion Is My Religion, Hotel Sofitel, brunch
Naomi Larocque, Fashion Is My Religion, Hotel Sofitel, brunch
Thanks to Chef Olivier Perret and Chef Roland Del Monte for such deliciousness and again, thanks to the Sofitel Team for treating us like real princess!

 

Un énorme merci aux Chef Olivier Perret et Chef Roland Del Monte pour tant de saveurs délicieuses et encore une fois, un grand merci à l’équipe de l’Hôtel Sofitel de nous avoir traité comme de vraies princesses!